Dit seriøse valg til opgaven

Om virksomheden

Vi er et Jysk Firma, med sans for kvalitet og service – Du får professionelt hjælp fra personale med mere end 8 års erfaring inde for skader på bygningen. – Vi er altid smilende, nede på jorden, og har kundens behov og tilfredshed i højsædet. – Vores primære fokus er lagt på fugt/bygnings-undersøgelser, samt skimmel og indeklima. Vi leverer et produkt i høj kvalitet, og sørger altid for at vores arbejde er effektivt, således indeklimaet er frisk og rent bagefter – Vi har god erfaring med affugtning af konstruktioner efter fugt og vandskader. Vi kan sagtens konkurrere med de andre aktører/virksomheder på marked. Så ring og prøv os af – Specielopgaver hjælper vi dig ogse gerne med, vi har erfaring med lugtgener, alm. Rengøring eller desinficering af din bolig.

Dansk Indeklimateknik, vil være danskernes første tanke til at håndtere fugt- og skimmel, vandskader og RF målinger. – Virksomheden vil være anerkendt for at udvikle, og skabe vækst til samfundet
Dansk Indeklimateknik, er en virksomhed som bidrager til værdiskabelse for samfundet igennem ”Ide-Planlægning-Gennemførelse-Afslutning” af alle opgaver, både for private, Erhvervsvirksomheder og Forsikringer etc. – Virksomheden sælger ikke kun serviceydelser, vi sælger også en følelse, en følelse af tilfredshed, og at vi har leveret hvad vi lovede, på alle vores opgaver.
Dansk Indeklimateknik, har nogle principfaste værdier som der ikke må slækkes på, Vi er altid venlige, vi er altid imødekommende, vi sætter altid kundernes behov først, og vi holder altid hvad vi lover.

 

 

 

 

constructionworker

Vores Dokumenteret Proces giver resultater

Tag kontakt

Vi sidder parat til at modtage dit opkald hvis du løber ind i problemer.

Planlægning

Der bliver aftalt hvornår der kan kigges på opgaven.

Udførelse

Vi kommer og løser opgaven professionelt.

Færdig

Når opgaven er løst, skal kunden altid være tilfreds med resultatet.